Kung fu panda ga raztura…

6.08.2008

Ravno sem se vrnil s predpremiere animiranega filma Kung fu Panda in kot ponavadi ob ogledu animiranih filmov navdušen. Nad današnjimi risankami sem resnično fascioniran, ker lahko človek vidi kaj je danes prinesla tehnika v naša življenja. Takih risank si pred leti niti predstavljati nismo mogli. Vsak tak izdelek animacijskih družb me veliko bolj spravi v dobro voljo kot katerikoli film. Razlogov je kar nekaj. Očitno je v meni še en velik otrok, ki v tem prav uživa. Drugi, bolj verjeten razlog pa je mogoče v tem da z oktobrom začnem z študijem multimedijev in imam željo kdaj sodelovati v kakem izmed takih projektov. Zato vedno z navdušenjem spremljam kako take stvari nastajajo saj sem prepričan, da je v vsako risanko vloženega več dela kot pa v katerikoli film. Mnogi tega mogoče niti ne opazijo.

Da se vrnemo še malce k pandi Po. Ena boljših risank defenitivno. Komična kot je bilo pričakovati. Že ob prihodu naju je z Darjo pričakal tale prizor:

Reklamna panda

17 metrska napihljiva panda, ob njej pa 3 metrska reklama za čipse Chio od uvoznika Intersnack, kateri je bil tudi pokrovitelj filma in je obiskovalcem predpremiere (precej Slovenske estradne smetane je bilo prisotne) tudi na vhodu delil brezplačne vrečke čipsa. Pohvaliti je treba tudi radio Antena za prijazno vodenje predpremiere. Škoda mogoče ker ogromna panda ni bila postavljena nad Areno Vodafone al pa nad Kolosej, ker bi bila opazna še veliko dlje.

Risanko si obvezno oglejte saj sem prepričan da boste navdušeni, kot sem bil tudi sam.

Oglejte si še uradno stran animacijskega studia Dreamworks , kateri je risanko izdelal, ter uradno stran filma. In konec koncev tudi uradno stran pokrovitelja.

Še dokaz da sem en velik otrok:

Čipsa za 10 let

Pa lep pandastičen dan vam želim…

 • Share/Bookmark

V kategoriji miks

 

3 komentarjev Dodaj komentar

 • 1. Darja  |  11.08.2008 ob 18:02

  sva bila… in je bilo res super.
  dobra sinhronizacija v slovenščini… meni osebno boljši film kot Shrek

 • 2. elmy  |  26.08.2009 ob 12:23

  Kung Fu panda zelo všečna, samo čez Dunkeya iz Shreka ga pa ni …. to je moje mnenje…drugače so pa itak vse tovrstne risanke zame čisti profesionalizem kar se tiče računalniške tehnologije…

 • 3. elmy  |  26.08.2009 ob 12:29

  p.s.: če bi pojedel tako vrečko čipsa, bi ti zihr kupila novega…hehe….pol bi pa vidl kolk si otroka :D

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev